Mange forskellige fodboldpiger på Fyn

Vi har på Fyn rigtig mange piger, der spiller fodbold, og vi har både dygtige og øvede spillere, men også mange nybegyndere.

Det er svært at finde en turneringsform, som tilgodeser alle spillere, og vi vil derfor gerne modtage klubbernes input til, hvordan vi kan optimere turneringen yderligere. Både i relation til at tiltrække og fastholde flere spillere og til at finde den optimale turneringsform.

Vores ungdomsudvalg indbyder derfor til dialogmøde torsdag den 31. oktober 2019. Tilmelding til dette skal ske til Mogens Jørgensen på moge@dbufyn.dk senest tirsdag den 29. oktober.

 

Fremtiden for fynsk kvindefodbold

På Fyn har vi mange kvinder, der spiller fodbold – både 11-mands og 7-mands. Vi oplever dog, at der er mange forskellige faktorer, der spiller ind i bestræbelserne på at skabe nogle gode og attraktive turneringstilbud- og former. Vi vil gerne blive klogere på det hele, og derfor indbyder vores seniorudvalg både trænere, spillere, ledere og andre med tilknytning til kvindefodbold til dialog- og netværksmøde onsdag den 6. november 2019. Tilmelding til dette skal ske til Lau Krogshede på lauk@dbufyn.dk senest fredag den 1. november. Du kan læse mere om mødet her.