På den første aften af Det Fynske Fodbolduniversitet 2019 får vi besøg af Bjørn Holm, der blandt andet er danmarksserietræner i S.f.B/Oure. Han vil sætte fokus på vigtigheden i at have en spillestil, og han vil også fortælle om sine erfaringer med kompromisløst at holde fast i en spillestil lige meget hvad.

  • Jeg synes nogle gange, at det med at ville spille teknisk god fodbold bliver lidt ukonkret, for hvad vil det egentlig sige? På Det Fynske Fodbolduniversitet vil jeg prøve at bryde det lidt ned og skabe en bevidsthed om, hvad det kræver at spille teknisk god og boldbesiddende fodbold. På de hold jeg træner er det en spillestil og en tilgang til spillet, som ikke kun er forbeholdt de teknisk gode fodboldspillere. Det er et fælles udtryk, der bygger på en fælles forståelse, der igen kræver klare aftaler, udtaler Bjørn Holm og fortsætter:

  • Jeg glæder mig til at fortælle om mine erfaringer med at udvikle en klar spillestil og identitet omkring mit hold. Min oplevelse er nemlig, at det er vigtigt for at kunne skabe stærke værdier i en klub. Spillestilen er et fælles sprog, der gør det muligt at kommunikere på banen, både verbalt og nonverbalt. Den får betydning for den måde, vi er sammen på og derigennem også for det værdisæt, der kommer til at gælde i en klub. Den ene spillestil kan i og for sig være lige så god som den anden, men man skal være bevidst om, at den man vælger, får betydning for hele klubben og dens værdisæt.

Første aften på Det Fynske Fodbolduniversitet 2019 finder sted den 19. november kl. 18.00-21.00 hos B1909 i Odense. Tilmeldingsfrist 14. november 2019.

Bjørn Holm er til dagligt ansat som underviser og fodboldtræner på skolerne i Oure. Han er cheftræner for Danmarksserieholdet fra S.f.B./Oure, og så er han pædagogisk og faglig ansvarlig for Oure-skolernes samlede fodboldakademi. 

 

Det praktiske:

Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller tre point. Læs mere her

Pris pr. deltager pr. aften kr. 300,-, som også inkluder kaffe og brød.
Man tilmelder sig den enkelte kursusaften separat, men hvis du tilmelder dig alle fem kurser, får du det ene kursus gratis. Du kan læse mere om temaerne for de fire andre aftener her.

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.