Sidste vinter forlod Lars Lungi Sørensen et trænerjob i Indien. Han vendte hjem til Danmark og var i foråret 2019 midlertidig assistenttræner for Esbjerg f.B., som han var med til at føre til imponerende bronzemedaljer i Superligaen.

I sommers startede Lars i en ny stilling i EfB, kaldet head of coaching. Her arbejder han med klubbens ungdomshold på akademiet, og formålet med hans stilling er at løfte klubbens talentudvikling. Med egne ord brænder han for at udvikle unge spillere, og han nyder at være en hel masse på træningsbanen i dagligdagen.

– Der er mange ting, man kan rykke i arbejdet med unge spillere, og aldersbestemt træning er eksempelvis et af de fokusområder, vi har. Derudover vil vi også gerne tilbyde vores talenter mere individuel træning, så vi får udviklet den enkeltes spidskompetencer, fortæller Lars Lungi Sørensen.

 

LÆR AF LARS LUNGI

På den sidste aften af Det Fynske Fodbolduniversitet i denne sæson kan du møde Lars Lungi Sørensen og lade dig inspirere af hans syn på talentudvikling. Det primære tema for aftenen bliver aldersbestemt træning og individuel træning. Lars vil dog også fortælle lidt om sin tid i Indien, og der vil være god mulighed for at stille spørgsmål om de noget særprægede udfordringer, man møder i en totalt anderledes kultur i en fodboldmæssigt sovende kæmpe.

Kurset foregår onsdag den 29. januar 2020 kl. 18.00-21.00 i Aarslev Boldklub.

DET PRAKTISKE

Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller tre point. Læs mere her

Pris pr. deltager pr. aften kr. 300,-, som også inkluder kaffe og brød.
Man tilmelder sig den enkelte kursusaften separat, men hvis du tilmelder dig alle fem kurser, får du det ene kursus gratis. Du kan læse mere om temaerne for de andre aftener her.

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.