Flipperen, Mini Soccer og Southampton.

Kært barn har mange navne, og i denne uges DBU Træningsprogrammer får du serveret et væld af træningsøvelser skræddersyet til den årgang, du er træner for.

DBU Træningsprogrammer er en service fra DBU Bredde til alle landets børne- og ungdomstrænere. Hver fredag får du tilsendt (når turneringerne er aktive) to komplette træningsprogrammer med beskrivelser i ord, billeder og video. Her i corona-tiden er en del turneringer ikke længere aktive;- derfor er træningsprogrammerne flyttet online, til gratis brug for alle interesserede.

Træningsprogrammer tilpasset hver årgang
Temaet for træningsprogrammerne i denne uge er småspil, og fokuspunktet er enkelt: Spil, spil, spil. For nu er vi endelig tilbage på banen efter lang tids venten, så nu skal der bare fyldes på med fodboldglæde og intensitet.

Og hvis vi lige tager ja-hatten på: Hvilken trænerluksus er det ikke at kunne koncentrere sig om maksimum ni spillere ad gangen? Masser af fokus på den enkelte spiller og overblikket kan ikke være nemmere.

Værsgo – download træningsprogrammer her
Vi lancerede i tirsdags (12. maj) særlige corona-træningsprogrammer uden kropskontakt, men virkeligheden overhalede os – heldigvis. Så i denne fredagsudgave får du helt nye programmer, tilpasset muligheden for kropskontakt.