45-årige Lars Friis har en UEFA Pro-trænerlicens og har været cheftræner for Viborg FF siden januar 2021. Han begyndte sin trænerkarriere i 1999 i FC Midtjylland. Siden kom han til AGF som assistenttræner, hvorefter turen gik til Brentford FC som udviklingstræner, inden han i 2019 igen vendte tilbage til AGF som assistenttræner.

På sin aften på Det Fynske Fodbolduniversitet vil Lars gøre kursisterne klogere på sine tanker om det fleksible opbygningsspil:

  • Som træner vil jeg gerne have, at mit hold har bolden, men vi skal gerne have den med et formål. Det handler om at komme til chancer og afslutninger. Når vi spiller og bygger op, skal vi hele tiden have for øje, at vi skal skabe noget med bolden, forklarer Lars Friis.

Vil du også gerne have, at dit hold bliver bedre til at bygge spillet op og skabe gode målchancer, så kom og lær af en træner fra højeste nationale niveau på Det Fynske Fodbolduniversitet.

 

Det praktiske

Lars Friis gæster Det Fynske Fodbolduniversitet torsdag den 2. december 2021. Kurset afholdes hos B1909, Gillestedvej 12, 5240 Odense NØ. Kurset varer fra kl. 18.00-21.00. Tilmeldingsfristen er den 30. november 2021.

 

 

Pris pr. deltager pr. aften kr. 350,-.
Det Fynske Fodbolduniversitet består i sin helhed af fem aftenkurser. Man tilmelder sig den enkelte kursusaften separat, men hvis du tilmelder dig og møder frem til alle fem kurser, får du refunderet prisen på det ene efterfølgende. Du kan læse mere om temaerne for de andre aftener her.

Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet giver dig point til opretholdelse af din B- eller C-licens. Hver kursusaften tæller tre point. Læs mere her

OBS! Ønsker man at tilmelde andre fra klubben, kan det gøres i KlubOffice via menuen Uddannelse > Åbne kurser. Dobbeltklik på kurset, søg personerne frem og tilmeld dem.

 

Dette års fynske fodbolduniversitet starter torsdag den 18. november, hvor Frank Hjortebjerg er instruktør. Læs mere om denne aften her.
Der er tilmeldingsfrist til denne aften den 16. november 2021.