I Otterup B&IK glæder man sig som i andre klubber rundt om på Fyn til, at fodbolden igen for alvor brager derudaf, når forårssæsonen fløjtes i gang. Helt så længe behøver en stor del af klubbens spillere dog ikke at vente, før de kan få kampgræs mellem støvleknopperne.

Vi har taget en snak med klubbens ungdomsformand Frank Mortensen om, hvorfor mange af klubbens hold igen i år er tilmeldt DBU Fyn Vinterbold.

Er det en koordineret beslutning i klubben, at holdene deltog/deltager i DBU Fyn Vinterbold?

- Det er noget, vi har opfordret vores hold til, men det er op til det enkelte hold, om de har lyst til at deltage, eller de selv vil lave træningskamp. Vi kan så glædelig konstatere, at mange af dem tilvælger VinterBold-turneringen.

Hvad er holdenes oplevelse af at deltage?

- Det er en rigtig god måde at få lavet nogle jævnbyrdige kampe, uden at man selv skal finde modstandere med passende niveau. Vi kunne klart høre på trænerne efter sidste års turnering, at det fungerede godt for dem. Så slipper de jo også for en stor del af arbejdet med at arrangere træningskampe selv. På den måde fungerer det også rigtig godt til relativt nystartede trænere, der måske ikke lige har et stort fodboldnetværk og kender trænere for modstanderholdene.

Hvilken betydning har det for holdene at få kampe i benene inden turneringsstarten?

- Der er altafgørende for hvert enkelt hold at spille sig i form efter en vinterpause.  Så det er super godt, at vi har et let tilgængeligt tilbud som VinterBold til det.


Tilmeld hold senest på søndag

Tilmeld dit hold til DBU Fyn Vinterbold senest på søndag via KlubOffice eller bliv klogere på, om DBU Fyn VinterBold er noget for jer her:


Vi har desuden samlet 5 gode grunde til, hvorfor træneren med fordel kan tilmelde holdet til DBU Fyn VinterBold:

God Størrelse Til Facebook Opslag (5 Gode Grunde..