Jesper Sørensen har både en flot spiller- og trænerkarriere med sig i bagagen. Han er kendt for sin store taktiske viden og høje faglige niveau, og så har han et stort hjerte for talentudvikling.

Aftenens træningsemne er gennembrudsspil, som ifølge Jesper Sørensen er vigtigt af en speciel årsag:

”For mig er gennembrudsspillet mod modstandernes bageste forsvarslinje en afgørende parameter for, hvor god man som hold er til at skabe chancer og muligheder for at score. Samtidig er det også en meget svær del spillet at mestre, og derfor er det for mig en fase af spillet, der er meget vigtig at træne,” forklarer Jesper Sørensen.

Efter træningsfremvisningen vil Jesper fortælle om sin hverdag som U21-landstræner, og det vil selvfølgelig være muligt for deltagerne at stille en masse spørgsmål til vores gæsteinstruktør.

Vi glæder os til at se jer på Det Fynske Fodbolduniversitet med Jesper Sørensen!

Praktisk info om kurset med Jesper Sørensen

Dag: Onsdag den 8. februar 2023

Tid: Kl. 18.00-21.00

Sted: B1909, Gillestedvej 12, 5240 Odense NØ

Tilmeldingsfrist: 3. februar 2023

Pris: Kr. 400,- pr. kursist

Forplejning: Sandwich, sodavand og kaffe

Værd at vide om Jesper Sørensens trænerkarriere

Jesper Sørensen startede sin trænerkarriere som assistent i AGF fra 2009 til 2013.

Fra 2013-2014 var han ansat som cheftræner i Silkeborg IF, hvorefter han i 2015 igen vendte tilbage til AGF som assistenttræner.

Fra 2016-2018 var Jesper cheftræner i FC Fredericia, hvorefter han kom til Brøndby IF, hvor han var assistenttræner fra 2019-2021, hvor klubben blev danske mestre.

Siden sommeren 2021 har han haft fuldtidsarbejde som landstræner for de danske U21 herrer.

Praktisk info om Det Fynske Fodbolduniversitet

Det Fynske Fodbolduniversitet 2022/2023 afvikles over fem kursusaftener.

OBS! Timerne på Det Fynske Fodbolduniversitet tæller med i forhold til opretholdelse af din trænerlicens (B-licens, C-licens eller GK B-licens). Hver kursusaften tæller 3 timer.

Man tilmelder sig den enkelte kursusaften separat, og ved tilmelding til og deltagelse i alle fem kurser, refunderer vi prisen for det ene, så man kun betaler for fire ud af fem.

Se info om de andre aftener på Det Fynske Fodbolduniversitet 2022/2023 her.

Har du spørgsmål til Det Fynske Fodbolduniversitet, er du altid velkommen til at kontakte DBU Fyns uddannelsesansvarlige, John Christensen, på joch@dbufyn.dk