I efteråret 2021 blev der for første gang spillet bold under rammerne af den nye struktur for 3 af herre senior-rækkerne. Det betød, at efterårets resultater afgjorde, hvem der i foråret skulle spille i kvalifikationsrækkerne og derved spille for oprykning til den overliggende række.

Eksempel

I efteråret 2021 blev i serie 2 spillet om, hvem der i foråret 2022 skulle spille i kvalifikationsrækken til hhv. serie 1 (de bedst placerede hold) og serie 2 (de lavest placerede hold).

I serie 1-kvalen (forår 2022) dystede holdene så mod de lavest placerede fra efterårets serie 1 om retten til at spille i serie 1 til efteråret 2022.

I serie 2-kvalen (forår 2022) spillede man mod de højest placerede hold fra serie 3 om retten til at spille serie 2 i efteråret 2022.

Læs mere om rammerne for herre seniorrækkerne her.

Tid til input fra klubberne

Mandag d. 7. november træder DBU Fyns Seniorudvalg sammen for at evaluere på det nye turneringsformat med henblik på at drøfte det første års erfaringer og se på, om der er noget, der kan eller bør justeres for at udbyde så optimalt et turneringstilbud som muligt til de fynske klubber.

Derfor modtager udvalget meget gerne input på mail senest d. 6. november. Input sendes til udvalgets koordinator, Lau Krogshede, på mail lauk@dbufyn.dk.