DBU Fyn ønsker at hædre en fodbolddommer, der gennem sit dommervirke har gjort sig positivt bemærket i 2022.

Årets Fynske Fodbolddommer er en person der:

 • Afvikler sine påsatte kampe til alles tilfredshed
 • Dømmer en bred vifte af kampe for såvel ungdom som senior
 • Er vellidt blandt sine dommerkolleger  

For alle de tre nominerede gør sig gældende, at de generelt får afviklet deres kampe i en god ånd, blandt andet grundet deres venlige, rolige og smilende natur, der medvirker til at nedtrappe konflikter. De er desuden alle flinke til at byde ind på kampe, når der mangler dommere til at få kabalen til at gå op.

De nominerede til årets pris er:

 • Henrik Madsen
  Henrik er med sine 59 år den mest livserfarne af vores tre kandidater og tilsvarende den med den længste dommerkarriere bag sig. Han trak første gang i dommertrikoten i 1994, og han er i dag indrangeret indrangeret i den højeste fynske række for herrer, Albaniserien. og i Danmarksserien for kvinder. I 2022 har han betrådt fynsk fodboldmuld som dommer eller linjedommer 32 gange. 

 • Kenneth Sørensen
  Vores anden kandidat er 56 årige Kenneth Sørensen, som er indrangeret i Serie 1 hos herrerne og 1. division på kvindesiden. Kenneth har været aktiv med fløjten på de fynske baner i 16 år, og er dermed, ligesom vores øvrige kandidater, et velkendt ansigt blandt de fynske fodboldspillere. Han har i 2022 indtil videre pakket tasken med dommertøj (som dommer eller linjedommer) 44 gange.

 • Mevludin Meka Bucan
  45 årige Mevludin - i fodboldmunde blot kaldet Meka - startede sin dommerkarriere i 2009 og er i dag - ligesom Henrik - indrangeret i den højeste fynske række for herrer, Albaniserien. og i Danmarksserien for kvinder. Han fungerer desuden også som dommervejleder for DBU Fyn. I alt 69 gange har han været afsted med fløjten, flaget eller vejlederbogen i 2022.

Hvordan og hvornår kåres en vinder? 
DBU Fyns Dommerudvalg har udvalgt de tre fynske fodbolddommere, som kandiderer til prisen. Blandt de tre nominerede udvælger udvalget desuden en vinder, der kan bryste sig af titlen som Årets Fynske Fodbolddommer.

Vinderen offentliggøres ved Fynsk Fodbold Award 2022.

Med prisen følger foruden hæderen kr. 2.500,- og to landskampbilletter.