DBU Fyns delegeretmøde er den højeste myndighed i fynsk fodbold og klubbernes mulighed for direkte indflydelse på bl.a., hvem der skal repræsentere dem i DBU Fyns bestyrelse.

Nyt medlem til DBU Fyns bestyrelse

DBU Fyns bestyrelse består af 9 personer, hvoraf 4 af dem er på valg i år. En enkelt af dem - Henrik Gaunsbæk - ønsker ikke genvalg, og dermed skal de fynske fodboldklubber vælge minimum ét nyt bestyrelsesmedlem.

DBU Fyn anbefaler at pege på Pernille Teichert.

 

Pernille Teichert

Pernille Teichert

Pernille er 30 år og spiller til dagligt fodbold i Kildemosens BK i Odense, hvor hun også i 9 år har siddet i bestyrelsen. Hun er bosat i Odense sammen med sin kæreste og deres datter, som er blevet flasket op med moderens fodboldkærlighed - det kan du læse mere om her:

Baby og barsel stopper ikke frivillige i Kildemosens BK.

Pernille har desuden i en årrække tidligere fungeret som børnetræner og været involveret i både DBU Fodboldskole og Microfodboldskole. Senest har hun været træner og holdleder for et af Kildemosens BK's kvindehold.

Pernille er bestemt ikke ukendt med arbejdet i DBU Fyn, da hun de seneste 5 år har siddet med i DBU Fyns seniorudvalg.

Man kan således roligt sige, at Pernille er rundet af fodboldverdenen og har stor foreningserfaring. Med baggrund i ovenstående anbefaler DBU Fyns bestyrelse de fynske fodboldklubber at stemme Pernille ind som nyt medlem af DBU Fyns bestyrelse.

Jeg har en energi og et drive omkring breddefodbolden, som jeg gerne vil bidrage med til at udvikle fynsk fodbold - herunder med endnu mere fokus på kvindefodbolden. Pernille Teichert


Nyt medlem til disciplinærudvalget

DBU Fyns disciplinærudvalg er første dømmende instans i forhold til protester og øvrige disciplinære sager.

På delegeretmødet er Ole Mikkelsen og Casper Falkenberg på valg, hvoraf sidstnævnte ikke ønsker genvalg. Derfor skal også her vælges minimum ét nyt medlem, og her peger DBU Fyns bestyrelse på Rasmus Kirk.

 

 

Rasmus Kirk Lille

Rasmus Kirk

Rasmus er 34 år og bosat i Odense. Her bruger en stor del af sin fritid i Fjordager IF, hvor han som bestyrelsesmedlem besidder rolle som seniorformand.

Det er dog ikke kun på bestyrelsesgangene, at Rasmus slår sin folder i klubben. Han er nemlig også træner for klubbens herrehold, der skal udkæmpe forårets slag i Serie 1-kvalen.

DBU Fyns bestyrelse anbefaler de fynske klubber at vælge Rasmus som nyt medlem af disciplinærudvalget.

 

Nuværende medlemmer genopstiller

Til DBU Fyns bestyrelse genopstiller

  • Hans Martin Møller (forretningsudvalgsmedlem)
  • Mette Gregersen
  • Kim Johansen

Til disciplinærudvalget genopstiller:

  • Ole Mikkelsen


Klubbernes stemme er afgørende - tilmeld senest fredag

Foruden valg til bestyrelsen, er der også afstemning om en række forslag. Alle fynske fodboldklubber under DBU Fyn kan stille med to stemmeberettigede personer til delegeretmødet.

Er din klub ikke allerede tilmeldt, kan det nås frem til og med fredag d. 24. februar (ved tilmelding senere end da, vil klubben ikke have stemmeret).

Se materialer, tilmeldte klubber og tilmelding her: