Måned

Få svar på spørgsmål om holdtilmelding

DBU Fyns turneringsafdeling har samlet en række af de hyppigst stillede spørgsmål i forbindelse med holdtilmeldingen. Du kan få svarene her - svar som måske også kan hjælpe jeres klub, når I skal tilmelde hold.

Læs nyheden

HUSK holdtilmelding senest søndag

Husk at tilmelde hold til efterårets turnering. Frist for tilmelding er den 12. juni. Særlige ønsker til turneringen skal også indsendes senest den 12. juni.

Læs nyheden

Vil du præge breddedommernes arbejde?

DBU Fyn søger nyt medlem til Breddedommergruppen. Gruppen arbejder med alt omkring breddedommerne, herunder uddannelse, afvikling af tests og meget mere. Ansøgningsfristen er 15. juni.

Læs nyheden

Lodtrækning til 4. runde i DBU Pokalen

Der er nu foretaget lodtrækning til 4. runde i DBU Pokalen. To DS-hold, ni AS-hold, fire Serie 1-hold, to Serie 2-hold og et Serie 3-hold var med i bowlen. Se video fra lodtrækningen her. Kampene afvikles den 7. juni.

Læs nyheden

Tirsdag med pokalfodbold på programmet

Tirsdag aften afvikles 3. runde af DBU Pokalen. I alt 17 kampe skal afvikles rundt omkring på de fynske anlæg. Lodtrækning til 4. runde af DBU Pokalen vil blive foretaget onsdag kl. 11.00 og kan følges live på DBU Fyns facebookside.

Læs nyheden

Ansøgning til ungdomsrækker er nu muligt

Der er åbent for ansøgning til fællesrækker med DBU Jylland. Det er ligeledes muligt at ansøge om deltagelse i DBU Jyllands rækker for U19 drenge Vest. Ansøgningsfrist er tirsdag den 24. maj 2016 kl. 12.00.

Læs nyheden

Vil du arbejde med fodbold?

DBU Fyn og DGI Fyn søger i samarbejde en konsulent til et spændende job med fokus på bl.a. at fastholde og tiltrække unge i fodboldklubberne.

Læs nyheden

Ny kvindeklub skal højne talentmasse på Fyn

Fyns talentfulde pigefodboldspillere skal prioriteres i den nye kvindesatsning, Odense Q. I tider, hvor DBU har mere fokus end nogensinde før på ligestillingen i fodboldklubber, er Odense Q en vigtig satsning for kvindefodbolden, siger formand for pige- og kvindefodbold i DBU.

Læs nyheden

Lodtrækning til semifinalerne i DBU Fyns Ungdomspokal

Der er nu foretaget lodtrækning til semifinalerne i DBU Fyns Ungdomspokalturnering. Se video fra lodtrækningen her.

Læs nyheden

Det gode børnestævne - Værd at vide

Hvordan er det nu lige med reglerne omkring målspark i 5 mands, og hvem har egentligt ansvaret for at påsætte kampledere til børnestævnerne? Vi har samlet et par af de mest stillede spørgsmål, og krydret dem med en række gode råd, der kan hjælpe jer med at afholde gode børnestævner.

Læs nyheden

Log ind