MENU

Måned

Tema: 300 træningsøvelser klar på din mobil

I en række temahistorier sætter vi fokus på teknologiens indtog i fodboldklubberne. Denne gang med fokus på DBU's Øvelsesbank, hvor børnetrænere finder en lang række øvelser klar til brug. Det hele ligger klar i DBU's Fodboldapp på din mobil.

Læs nyheden

Tema: Dronefilm markedsfører Skamby BK

I en række temahistorier sætter vi fokus på teknologiens indtog i fodboldklubberne. I Skamby BK har de sendt en drone i luften, som er med til at markedsføre klubben.

Læs nyheden

Bevæg Dig For Livet: Jeppe og Henrik klar med hjælp til klubberne

Vil I gerne blive dygtigere til at tiltrække og fastholde teenagere i klubben, eller mangler I nogle gode tilbud til de voksne, der ikke har tid til to ugentlige træninger og kamp i weekenden? I så fald kan Jeppe og Henrik hjælpe jer videre.

Læs nyheden

DBU Fyns delegeretmøde 2017 vel overstået

DBU Fyn afholdt onsdag aften det årlige delegeretmøde i Langeskov. 35 fynske klubber deltog i mødet som blandt andet bød på ny disciplinær opbygning samt strukturændring i Kvinde Albaniserien.

Læs nyheden

Fodboldbane-snak må ikke blive for snæver

I Fyens Stiftstidende d. 27. februar fyldte fodboldbaneudfordringerne i Odense Kommune nok engang. Formand for DBU Fyn Kommune, Kaj Johansen, giver her sit indspark til debatten.

Læs nyheden

Log ind