MENU

Tre dommere i spil til prisen Årets Fynske Fodbolddommer

De fynske fodbolddommere er sammen med spillere og trænere med til at skabe gode fodboldoplevelser på fodboldbanerne. Til Fynsk Fodbold Award hylder vi en af dem, når vi kårer Årets Fynske Fodbolddommer. Tre nominerede er i spil til prisen.

Tre dommere i spil til prisen Årets Fynske Fodbolddommer
AF: Jacob Skov, DBU Fyn//

DBU Fyn ønsker at hædre en fodbolddommer, der gennem sit dommervirke har gjort sig positivt bemærket i 2019.

Årets Fynske Fodbolddommer er en person der:

 • Afvikler sine påsatte kampe til alles tilfredshed
 • Dømmer en bred vifte af kampe for såvel ungdom som senior
 • Er vellidt blandt sine dommerkolleger  

De nominerede til årets pris er:

 • Ole Nielsen
  Ole er er en rutineret dommer, der startede sit dommerliv hos DBU Fyn (dengang FBU) i 1986, og som dermed har opbygget mere end 30 års dommererfaring på den fynsk fodboldmuld. Ole er indrangeret i den højeste lokalrække, dvs. Albaniserien, mens han også fungerer som linjedommer i både Danmarksserien og Gjensidige Kvindeligaen. Han har desuden passet fløjten i U17 Drenge Divisionen og U19 Drenge ligaen. Ole har i 2019 indtil videre været på 31 dommer-/linjedommeropgaver.
 • Sebastian Røhling
  Sebastian er den yngste af de tre nominerede med sine 29 år. På trods af den relativt unge alder har Sebastian mere end 10 års erfaring som DBU Fyn-dommer. Han er indrangeret i Herre Serie 1, og han har udover seniorkampe også fløjtet kampe i U16 Drenge Ligaen og DBU Fyns ungdomspokalturnering i 2019. Han er derudover flittig med flaget på linjerne i bl.a. U15 Drenge Ligaen og U19 Drenge ligaen og Danmarksserien. Sebastian har i 2019 indtil videre været afsted 53 gange som dommere eller linjedommer.
 • Hans Christian Banke
  Han Christian - 65 år - er den mest rutinerede af kandidaterne. Han startede faktisk som DBU Fyn-dommer helt tilbage i 1975. Tidligere i sin dommerkarriere var Hans Christian manden med fløjten i Albaniserien og med flaget på linjerne i Danmarksserien. I dag er han qua sin alder trappet lidt ned, men holder fortsat et flot niveau som dommer i Herre Serie 2 og som linjedommer i Herre Serie 1. Han har i 2019 også fløjtet kampe for U14, U16 og U17 drenge og for U15 og U18 piger. Hans Christian fungerer desuden som vejleder for de yngre dommere. Han har i 2019 indtil videre været afsted med fløjten eller flaget 56 gange.

Hvordan og hvornår kåres en vinder? 
DBU Fyns Dommerudvalg har udvalgt de tre fynske fodbolddommere, som kandiderer til prisen. Blandt de tre nominerede udvælger udvalget desuden en vinder, der kan bryste sig af titlen som Årets Fynske Fodbolddommer.

Vinderen offentliggøres ved Fynsk Fodbold Award 2019.

Med prisen følger foruden hæderen kr. 2.500,-. 

Log ind