Vi er en serviceorganisation for klubberne, og vi er altid klar til at hjælpe så godt, vi overhovedet kan. Men, vi må også erkende, at de mange telefonopkald udfordrer opgaveløsningen på andre områder. Når vi samtidig har systemer, der kan hjælpe både klubberne og os, vil vi gerne opfordre de fynske klubber og deres trænere til at benytte dem til kampflytninger. Kim Hansen, turneringsansvarlig ved DBU Fyn

I KlubOffice kan man som klub sende ønske om kampflytning til modstanderklubben, som så kan acceptere eller afvise ønsket. På den måde kan kampflytninger klares helt uden mails eller telefonopkald.

Og faktisk arbejdes der på, at kampflytningsfunktionen - sammen med andre KlubOffice-funktioner - også flytter ind i DBU Fodbold app'en. 

Derfor kan det også give mening for klubber at give trænere adgang til at flytte kampe, og dermed potentielt eliminere en flaskehals og aflaste eksempelvis klubbens kampfordeler.

Sådan kan trænere selv klare kampflytninger

Hvis I som klub ønsker, at trænerne selv klarer kampflytningerne, skal de have rettigheder til det i KlubOffice.

Det gøres således:

1. Opret en brugergruppe kaldet "Trænere" i menuen Personer > Brugere > Brugergrupper (hvis I ikke allerede har det). Gruppen skal - som minimum - have rettigheder som følger:

Trænere Kampflytninger I KO A Hvis I allerede har en brugergruppe for trænere tilføjer I blot ovenstående brugerrettigheder til den.

2. Opret trænerne som KlubOffice-brugere via menuen Personer > Brugere > KlubOffice brugere og opret træneren som brugere, hvor I placerer dem i brugergruppen:

 

Trænere Kampflytninger I KO B

Trænerne kan herefter logge på KlubOffice og afsende kampflytningsønsker samt acceptere og eller afvise ønsker fra andre klubber.

Sådan flyttes kampe i KlubOffice

Via KlubOffice-menuen Turneringer og hold > Kampflytninger > Vores ønsker kan man fremsøge en kamp dobbeltklikke på den, og sende et kampflytningsønske.

Dog gælder følgende:

  • Kamp hvor DBU Fyn påsætter dommere: Disse kampe kan ikke flyttes via KlubOffice senere end 8 dage før oprindeligt eller nyt spilletidspunkt. Det inkluderer også modstanderens accept, og hvis den ikke er på plads senest de 8 dage før afvises ønsket automatisk i systemet. 
  • Kamp hvor klubben påsætter dommere: Disse kampe kan ikke flyttes via KlubOffice senere end 4 dage før oprindeligt eller nyt spilletidspunkt. Det inkluderer også modstanderens accept, og hvis den ikke er på plads senest de 4 dage før afvises ønsket automatisk i systemet.

Klubben, der modtager ønsket får nu en mail om, at der ligger et kampflytningsønske. Den sendes typisk til klubbens kampfordeler - med mindre klubben har indstillet andet.


Hvis fristen for kampflytning via KlubOffice er passeret, opfordrer vi til, at I sender os en mail på info@dbufyn.dk med angivelse af kampnummer, nyt spilletidspunkt og hvem hos modstanderholdet, det er aftalt med.

 

OBS! Ovenstående gælder dog ikke kampe i herrernes Albaniserie - Serie 3, som IKKE kan flyttes via KlubOffice. Her skal man i stedet benytte denne formular: Kampflytning.

Tøv ikke med at kontakte os

Opfordringen herfra er altså klar:

Brug så vidt muligt KlubOffice til kampflytninger.

Når ovenstående opfordring er givet videre, er det også på sin plads at tydeliggøre med al klarhed, at man selvfølgelig ikke skal tøve med at kontakte os, hvis man har brug for hjælp.

Men, omhandler det en kampflytning kan man altså med fordel benytte KlubOffice.

 


Læs også: Lad børnetrænere selv stå for holdtilmelding