Måned

Handleplan fra Den Irakiske/Danske Kulturforening godkendt

Den Irakisk/Danske Kulturforening har, efter den afbrudte kamp mod Ringe BK, overfor DBU Fyn præsenteret en handleplan, der skal forhindre lignende sager fremover. Handleplanen er nu godkendt af DBU Fyn, som vil følge holdet tæt i de kommende kampe.

Læs nyheden

Få gratis fairplay pakke - og vind billetter til landskamp

DBU Fyn sætter ekstra fokus på fairplay i forbindelse med FIFA Fair Play-dagene, og opfordrer samtidig klubberne til at gøre det samme.Send os din fairplayhistorie eller -billede og vind billetter til Danmark-Frankrig.

Læs nyheden

Bliv klogere på KlubOffice

DBU Fyn udbyder kurser med fokus på KlubOffice og de mange muligheder systemet tilbyder, herunder også økonomihåndtering. Vi kommer også ind på DBU's Fodboldapp, KampKlar, Mit DBU og KlubCMS.

Læs nyheden

Sådan behandles disciplinærsager hos DBU Fyn

I lyset af de mange sager om afbrudte kampe, som fynsk fodbold har oplevet i 2015, tydeliggøres her, hvordan disciplinærsager behandles hos DBU Fyn - herunder bl.a. en skærpelse i forhold til afbrudte kampe grundet vold og trusler.

Læs nyheden

Køb billetter til Danmark - Frankrig

De fynske klubber har nu mulighed for at købe billetter til Danmarks kamp imod Frankrig.

Læs nyheden

Sådan afvikles en 11M kamp som 9M kamp

I enkelte rækker kan 11M kamp ændres til 9M kamp. I denne nyhed giver vi dig opskriften på den nye fleksible spilleform.

Læs nyheden

Kurser skal hjælpe nye børnetrænere godt i gang

God træning fastholder og udvikler spillere. Ikke mindst børnene. DBU Fyn tilbyder nu børnetrænere to åbne opstartskurser af to-timers varighed. De kan give dem gode og enkle redskaber til træning af børnene hjemme i klubben.

Læs nyheden

Husk spillercertifikat på nye spillere

Det er vigtigt at klubberne husker at indhente spillercertifikater på nye spillere. Spillercertifikater indhentes digitalt, men hvordan skal man gøre, og hvad skal man være OBS på? Få svarene her.

Læs nyheden

Kom i kontakt med modstander og dommer

Kontaktoplysninger på modstandernes trænere kan findes både via DBU's Fodboldapp og www.dbufyn.dk - forudsat naturligvis, at klubben har registreret dem.

Læs nyheden

Log ind