MENU

Årets Fynske Fodboldelder: De nominerede er...

Hver dag knokler frivillige fodboldledere for at skabe gode klubmiljøer rundt om i de fynske fodboldklubber. Til Fynsk Fodbold Award hylder vi et udpluk af dem, og vi er nu klar med de tre nominerede til prisen Årets Fynske Fodboldleder 2019.

Årets Fynske Fodboldelder: De nominerede er...
AF: Jacob Skov, DBU Fyn//

DBU Fyn og Albani ønsker sammen at hædre en fodboldleder på Fyn, der har ydet et stort arbejde i sin klub.

De nominerede til årets pris er:

 • Morten Frederiksen, S.f.B.
  I indstillingen står bl.a.:

  - Morten Frederiksen er nomineret på grund af sin strategiske, energiske og dygtige ledelse af S.F.B.. Han er en ægte klubmand, som trådte ind i klubbens ledelse på et tidspunkt, hvor klubben lå ned. Han har formået, sammen med andre stærke frivillige kræfter, at få klubben ud af en økonomisk og organisatorisk vanskelig situation og gjort den til en stærk og visionær fodboldklub på rigtig kort tid.  Morten betyder enormt meget for klubben og går altid foran. Han er god til at samle og få alle med. Han er meget synlig og har en finger med i alting. Han giver klubben et kæmpe løft både med sin meget behagelige personlighed og med sine stærke lederegenskaber. Han har været lige præcis dét, som klubben havde brug for, og han har fået optimismen til at blomstre i klubben. Morten er utroligt vellidt i klubben, og han personificerer energien og løftet, som det nye S.F.B. har fået.
 • Jørgen Elgård Pedersen, Hesselager Fodbold
  I indstillingen står bl.a.:

  - Jørgen Elgård Pedersen er nomineret, fordi han er initiativtager til og aktivt med i mange gode ideer og tiltag til gavn for fodboldklubbens medlemmer og lokalområdets borgere. Jørgen har aktivt været med til at definere, hvad der skal kendetegne klubben. Blandt andet har han valgt at satse på, at alle skal trives ved at komme i klubben. Det betyder meget for Jørgen, at klubben er et socialt samlingspunkt. Jørgen er en utroligt vigtig drivkraft og er meget åben for at kigge fremad. Han er alletiders samarbejdspartner og han træffer hurtige beslutninger og rykker på tingene. Samtidigt er han meget økonomisk bevidst. Jørgen er en ildsjæl, der får klubben til at køre rundt. 

 • Karina Damgaard, Dalby IF
  I indstillingen står bl.a.:

  - Karina Damgaard er nomineret, fordi hun gør en kæmpe indsats på alle niveauer i Dalby IF. Hun har en smittende glæde og åben personlighed. Hun siger aldrig nej og er altid positiv og glad. Karina sætter gang i rigtig mange ting som fx grillaftener for børnene i klubben og afslutning i efteråret med kåring af årets spillere for både børn og voksne. Karina ved alt om Dalby IF og alt, hvad alle medlemmer og trænere har brug for at vide. Hun er ikke kun vigtig for Dalby IF, men for hele byen, da hun er med til at skabe tilbud, der gør, at der sker noget i en meget lille by. Hun er en rigtig problemknuser og følger altid tingene til dørs. Hun er samtidigt god til at engagere folk og få flere til at hjælpe.

Se de fulde indstillinger for de tre nominerede her.

 

Hvordan og hvornår kåres en vinder? 
Blandt de tre nominerede udvælger DBU Fyns bestyrelse en vinder, der kan bryste sig af tiltlen som Årets Fynske Fodboldleder.

Vinderen offentliggøres ved Fynsk Fodbold Award d. 25. oktober.

Med prisen følger foruden hæderen et gavekort på kr. 6.000,-. 

Log ind