Måned

Græsrødder og stjerner hænger sammen

At gennemføre besparelser på DBU’s såkaldte bredde- og prof-puljer for at undgå besparelser på landsholdene vil svare til at save den gren over, som hele dansk fodbold sidder på. Vi er nødt til at investere i fremtiden for at udvikle dansk fodbold.

Læs nyheden

Landskamptilbud til ungdomshold

Tag med dit ungdomshold til landskampen Danmark – USA onsdag den 25. marts i Aarhus. Særligt klubtilbud til 20 personer for kun 1.450 kr.

Læs nyheden

DBU Fyn tilbyder eksklusivt netværk for klubsponsorer

De fynske klubber kan nu gøre noget ekstra for deres sponsorer ved at tilbyde dem muligheden for at tilmelde sig et eksklusivt netværk for virksomheder. Netværket kommer både virksomhederne og fynsk fodbold til gode.

Læs nyheden

Næsby BK værtsklub for Jyske 3-bold storstævne

Søndag den 23. august vil der være 10 års fødselsdag for afvikling af Jyske 3-bold storstævner på Fyn. En festlig og sjov fodbolddag er derfor i vente på Næsbys anlæg, som er udvalgt som arrangør af stævnet.

Læs nyheden

B1909 hyldet for deres arbejde med "hele mennesker"

Prisen for Årets Fodboldaktivitet blev for første gang nogen siden uddelt til DBU's repræsentantskabsmøde i fredags. Prisen gik til Projekt Helhed, som drives af B1909.

Læs nyheden

Vil du hjælpe nye dommere godt i gang?

Til arbejdsgruppen "vejledninger – fastholdelse - netværk" søger DBU Fyn en person, der har lyst til at hjælpe de nye dommere med at komme godt i gang med dommergerningen. Gruppen er en af tre der refererer til dommerudvalget.

Læs nyheden

Log ind