Måned

Flere dommere gavner klubberne

Mange klubber står med udfordringer, når de skal finde dommere til ”døm selv kampe”. Men en stigning i antal aktive dommere giver DBU Fyn mulighed for at hjælpe stadigt flere klubber.

Læs nyheden

Albani og Carlslund går sammen om fynsk pokalfest

DBU Fyn har indgået aftale med Restaurant Carlslund omkring Albani Pokalen for herrer og kvinder. Pokalturneringen skifter navn til Carlslund/Albani Pokalen. Stor fest i forbindelse med finalearrangementet.

Læs nyheden

Nye trænere skal have adgang til holdkort

Det er vigtigt at klubberne husker at give nye trænere adgang til holdkort. Vi giver her opskriften på det samt en række andre vigtige informationer om holdkort.

Læs nyheden

Sådan afvikles en 11M kamp som 9M kamp

Fra den kommende sæson vil det være muligt at afvikle en 11M kamp som en 9M kamp i stedet. I denne nyhed giver vi dig opskriften på den nye fleksible spilleform.

Læs nyheden

Inspiration og dejligt vejr til 50 børnetrænere

Søndag var 50 børnetrænere samlet i Tommerup til DBU Fyns børnetrænerseminar. Dagen var sammensat med teori og praktik, og de fremmødte fik masser af brugbar viden og træningsøvelser med hjem i bagagen.

Læs nyheden

Kvindefodbold med kvalitet kræver uddannede trænere

For andet år i træk er DBU Fyn er klar med spændende kurser målrettet pige- og kvindetrænere under overskriften "Kvindefodbold med Kvalitet".

Læs nyheden

DBU Fyn søger udvalgsmedlem til ungdomsudvalget.

Vil du være med til at præge udviklingen af fynsk ungdomsfodbold? Vi søger et medlem til DBU Fyns Ungdomsudvalg.

Læs nyheden

7-mands stævner for herrer er nu en mulighed

Kunne I tænke jer at prøve kræfter med 7-mands fodbold for herresenior? DBU Fyn udbyder nu 6 enkeltstævner i foråret. Fri tilmelding til alle stævner. Det første stævne afvikles den 9. april.

Læs nyheden

Pokalturnering - hvem møder hvem?

Der er nu trukket lod til pokalturneringerne for herreungdom og herresenior. Pokalturneringerne har opstart i april måned.

Læs nyheden

706 personer giver DBU Fyn en hjælpende hånd

DBU Fyn udsendte i februar en spørgeskemaundersøgelse til de fynske klubfolk, hvor man spurgte ind til DBU Fyns kommunikationen til/med klubberne. 706 personer har besvaret undersøgelsen, og unionen vil nu bruge de mange gode input i deres videre arbejde.

Læs nyheden

Log ind