Måned

Video: (gen)oplev stemningen fra Fynsk Fodbold Award

Knap 600 feststemte mennesker var i fredags samlet til Fynsk Fodbold Award, hvor 5 priser blev uddelt. Derudover bød aftenen på kendte ansigter, højt skum og danseglade fødder.

Læs nyheden

Fynsk Fodbold Award 2018: Her er vinderne

Fredag aften løb Fynsk Fodbold Award af stablen for tredje år i træk. Festen var totalt udsolgt, og ikke mindre end 570 personer fra fodboldverdenen var samlet for at hylde den fynske breddefodbold. Her blev vinderne af de fem prestigefyldte priser afsløret.

Læs nyheden

I aften udløses spændingen ved Fynsk Fodbold Award

570 gæster har sikret sig billet til den største fest i fynsk fodbold. Ved Fynsk Fodbold Award uddeles fem priser, og en veloplagt Andreas Bo er klar som konferenciers. Vi glæder os til at tage imod jer!

Læs nyheden

Vil I gerne introduceres til futsal?

Kom til introstævne, og prøv det med dit hold. Det er for alle hold i alle aldre, og det foregår den 10. og 11. november 2018. Der er tilmeldingsfrist på søndag!

Læs nyheden

Børnetræner? Har du to timer? Kom og bliv inspireret til teknisk træning!

Nogle gange har man bare brug for lidt ny inspiration. Nu kan du komme til et to-timers arrangement i OB, hvor fokus vil være på teknisk træning af børn. Alle fynske børnetrænere er velkomne.

Læs nyheden

Vil du være endnu bedre til dit fodboldjob?

I DBU Fyn har vi en masse forskellige uddannelsestilbud til både trænere, klubledere og dommere. Det kan være svært at overskue alle dine muligheder, men vi har forsøgt at samle et overblik over de aktuelle uddannelsesmuligheder frem til årsskiftet her.

Læs nyheden

Det Fynske Fodbolduniversitet: En træning man ikke vil hjem fra

Glem alt om restforsvar, anaerob kapacitet og genpres. For en stund skal vi tilbage til det, der sætter det hele i gang - glæden ved fodbold. Erik Rasmussen giver sit bud på, hvordan du skaber en træning, som ingen vil hjem fra.

Læs nyheden

Fodboldens IT-systemer boomer

Aldrig før har så mange klubber, spillere, dommere og trænere benyttet IT-systemerne fra DBU. Sammenhæng, besparelser på tid og ekstra kroner i klubkassen er årsagerne ifølge klubberne.

Læs nyheden

Unikt tilbud: Kom med DBU Fyn på studietur til Manchester og Liverpool

DBU Fyn er igen i år klar med et unikt tilbud til fynske klubledere & trænere, når vi inviterer på en 4 dages studietur til England. Der bydes bl.a. på to Champions League-kampe, en Youth League-kamp, besøg på Manchester City Football Academy og stadion- og museumstour på Anfield Road i Liverpool.

Læs nyheden

Respekt og fairplay skal fortsætte efter slutfløjtet - også på sociale medier

Fodbold er et spil med følelser, og der skal være plads til at udtrykke dem. Men, det må aldrig blive personligt - heller ikke efter kampen. Det tydeliggøres af en kendelse fra DBU Fyns Disciplinærudvalg.

Læs nyheden

Log ind