MENU

Måned

Kom med på GRATIS Fodbold Fitness-trænerkursus

Er du træner eller tovholder på et Fodbold Fitness-hold eller bare nysgerrig på Fodbold Fitness? Vi er klar med et spændende kursus til dig, der gerne vil have ny inspiration til træningen og blive klogere på de sundhedsgavnlige effekter ved Fodbold Fitness.

Læs nyheden

Sådan bliver nye spillere lovlige

Det er vigtigt, at din klub husker at indhente spillercertifikater på nye spillere - og at spilleren har et aktivt Fodboldpas.

Læs nyheden

Indstil din klub til Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub

Skaber din eller dit barns klub gode fodboldoplevelser og et godt fodboldmiljø for børn og unge? Så er det måske netop din klub, der med stolthed kan modtage prisen som Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub. Indstil klubben i dag.

Læs nyheden

Efter Jørgensen-trusler: Sådan forholder klubben sig til sociale medier

Ofte er tonen urimelig hård på de sociale medier. Og står det til en ekspert, så både kan og bør fodboldklubber involvere sig i sine spilleres ageren på de sociale medier.

Læs nyheden

Klubleder: Alle klubber burde deltage i Fynsk Fodbold Award

Skamby BK deltager for tredje gang ud af tre mulige i Fynsk Fodbold Award til oktober. Klubbens formand, Robin Birch, forventer, at 40-50 personer fra klubben deltager i festlighederne. Men hvorfor egentligt? Det spurgte vi ham om.

Læs nyheden

Flotte og velspillede ungdomspokalfinaler

Lørdag den 30. juni blev alle fynske ungdomspokalfinaler afgjort. Det blev en rigtig fodboldfest i skønt vejr med mange tilskuere og meget glade vinderhold.

Læs nyheden

Log ind