Måned

Skal I med til det sjoveste fodboldstævne for børn?

Selvfølgelig skal I det! DBU 3-bold Tour er garanti for en festlig og sjov fodbolddag for de mindste. Efterårets stævne finder sted lørdag den 8. september i Sanderum. Tilmeld dit hold allerede nu.

Læs nyheden

Årets Fynske Holdkammerat: Hvem gør det sjovere at spille på dit hold?

Nu kan alle indstille en holdkammerat (M/K +30) til Årets Fynske Holdkammerat. Der er et gavekort på kr. 6.000 til personen, der løber med prisen og et på 2.000,- til nr. 2 og 3.

Læs nyheden

Kan bedre matchning fastholde flere unge?

Det er aldrig fedt at spille kampe, hvor man får læsterlige stryg. Som ung kan man ligefrem miste lysten til at spille helt. Derfor forsøges det nu at matche hold, der skal spille kampe mod hinanden, bedre ved at ombryde rækker.

Læs nyheden

Det tager kun 10 minutter at komme i spil til 25.000 kr!

Til Fynsk Fodbold Award kåres bl.a. Årets Fynske Fodboldklub. Med prisen følger foruden æren 25.000 gode danske kroner. Indstil din klub nu - det tager kun 10 minutter.

Læs nyheden

Otterup blev sæsonens suveræne vinder af Albaniserien

Sæsonen blev i går afsluttet med manér for de nye fynsmestre fra Otterup B & IK, da de besejrede et af de andre tophold, Aarslev BK, med 4-0. Læs her om Otterups flotte sæson, anførerens nye frisure og præmieoverrækkelsen fra i går.

Læs nyheden

Kan faste rammer for de unge også være løsningen?

Helt klare regler for afbud og alkoholindtag er et vilkår for ungdomsspillerne i Ringe BK. Selvom man kunne frygte, at de unge ville droppe fodbolden på den baggrund, viser erfaringerne fra Ringe noget andet. De har nemlig hele to velfungerende U19-hold.

Læs nyheden

Guld i sigte for de bedste ungdomshold på Fyn

Alle ungdomspokalfinalerne på Fyn afgøres for første gang nogensinde på samme dag. Kom og vær med til en fodboldfest, der hylder den spændende, fynske ungdomsfodbold.

Læs nyheden

Pokaloverraskelse i den svære aldersgruppe

En plads i en pokalsemifinale kan være med til at skabe stor glæde for et ungdomshold, der ikke havde regnet med det. Men kan fodboldentusiasmen bevares, når halvdelen af holdet forsvinder væk på efterskole?

Læs nyheden

Trænerrådgiver booster klubbens trænere

Sundby Boldklub og Hanstholm IF er blandt de klubber, der har sat ekstra fokus på deres børne- og ungdomstrænere i forårssæsonen. En trænerrådgiver har givet trænerne et fagligt boost.

Læs nyheden

ØB's målmandstræner får hjælp og inspiration fra eliten

Et M0-målmandstrænerkursus udviklede sig til mere end forventet for ØB's målmandstræner Jess Bøg Gommesen. Det tændte både en ild i ham og gav ham en lærerig relation til instruktøren Niels Teilman, som til daglig er målmandstræner i Esbjerg f.B.

Læs nyheden

Log ind