Nyheder

TV-stjerne klar til Fynsk Fodbold Award 2017

Fynsk Fodbold Award i 2016 blev et brag af en fest, og forberedelserne til næste års awardfest er i fuld gang. Første navn på plakaten er TV-stjerne og komiker Andreas Bo, som skal sprede stjernestøv og højt humør ud over awardshowet.

Læs nyheden

DBU Fyns Delegeretmøde: Onsdag den 1. marts 2017

DBU Fyns delegeretmøde er de fynske klubbers mulighed for at få direkte indflydelse på en række forhold omkring fynsk fodbold. Sæt derfor kryds i kalenderen den 1. marts 2017, så I kan gøre jeres indflydelse gældende.

Læs nyheden

Tema: Fælles værdier skal hjælpe HOGG videre

I december sætter vi med en række historier fokus på temaet "Klubudvikling". I fodboldklubben HOGG skal et nyt fælles værdisæt skabe fornyet optimisme og danne grobund for en sammenlægning med byens anden forening Hesselager fS. Det skal styrke idrætslivet i byen og oplandet.

Læs nyheden

Tema: Flere fynske fodboldfolk uddanner sig

I december sætter vi med en række historier fokus på temaet "Klubudvikling". At uddanne sine trænere og frivillige er en meget væsenlig del af at udvikle klubben, og DBU Fyns uddannelsesudvalg melder om stadigt større interesse for at komme på kurser.

Læs nyheden

DBU Fyn søger personer til Disciplinær- og Appeludvalget

Vil du sidde med om bordet, når der skal træffes afgørelser i disciplinær- og ankesager? DBU Fyn søger en række personer til disciplinær- og appeludvalget. Personerne skal vælges på delegeretmødet til marts, men opfordres til at tilkendegive deres interesse forud for mødet.

Læs nyheden

Tema: Trænerakademi for unge i Kauslunde

I december sætter vi med en række historier fokus på temaet "Klubudvikling". I Kauslunde IF kæmper de som mange andre klubber med at finde trænere, og de har derfor igangsat en lidt anderledes tilgang til trænerrekruttering med et trænerakademi for klubbens ungdomsspillere.

Læs nyheden

Tema: IT skal lette hverdagen i KFUM

I december sætter vi med en række historier fokus på temaet "Klubudvikling". KFUM's BK Odense, i daglig tale blot kaldet KFUM, har rettet fokus mod klubbens IT-systemer. Det skal hjælpe dem til at få en lettere klubhverdag.

Læs nyheden

Tema: Klubledere skal turde at lede

I december sætter vi med en række historier fokus på temaet "Klubudvikling". DBU Fyns formand Bjarne Christensen åbner ballet med sin kommentar til temaet, når han opfordrer klubledere til at være netop det - altså ledere.

Læs nyheden

DBU Fyn VinterBOLD: Masser af fodbold i vinterhalvåret

Fodbold hele året – hele livet. Således lyder unionens motto og derfor lancerer DBU Fyn igen i år VinterBOLD, der skal være med til at understøtte dette. VinterBOLD giver alle aldersgrupper flere muligheder for at spille udendørs fodbold i vinterhalvåret.

Læs nyheden

Fodbolduni: Spot på talentarbejdet i OB

På næste aften af Det Fynske Fodbolduniversitet kan du opleve OB's talentchef Tonny Hermansen, når han i samarbejde med klubbens U19-træner Kim Engstrøm fortæller om og viser, hvordan de arbejder med talenter i OB.

Læs nyheden

Log ind