Måned

Støjberg åbner fodboldprojekt for flygtninge

Et nyt integrationsprojekt på Langeland er netop skudt i gang. Nu skal fodbolden være et supplement til den boglige undervisning, og den skal være en indgang ind i det danske samfund. Udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg sparkede samarbejdet i gang.

Læs nyheden

Så kan I se kampprogrammerne!

Kampprogrammerne for alle rækker er nu udarbejdet. Klubberne skal huske at fastsætte dato og tid på de hjemmekampe, som de også selv skal finde dommere til. Der er åbent for kampredigering i perioden 26. februar - 13. marts.

Læs nyheden

Storstævner: Så ruller Jyske 3-bolden snart igen!

Stævnerne er altid garanti for en festlig og sjov fodbolddag for de mindste, og i år tilbydes hele to Jyske 3-bold Storstævner. Sidste års stævne var med rekordmange deltagere.

Læs nyheden

Ungdomsfodbold 2.0 - Roadshow

En bevidst tilgang til ungdomsfodbolden og en viden om de unge skal sikre fastholdelse af unge spillere. Med det som hovedtema indbyder DBU Fyn til inspirationsaften tirsdag den 1. marts med ungdomsforsker Søren Østergaard.

Læs nyheden

Rekordtilmelding til medaljestævne for de mindste

Søndag den 28/2 afvikles medaljestævne for de mindste. Mere end 150 hold deltager i medaljestævnet. Stadig få pladser i U7-U8 pige rækken.

Læs nyheden

DBU Fyn og lokale klubber vil hjælpe asylansøgere på Langeland

DBU Fyn og de langelandske klubber har indgået aftale med Langeland Kommune om samarbejde med fokus på øens mange asylansøgere. Samarbejdet åbnes af Udlændinge-, integrations- og boligminister Inger Støjberg 29. februar.

Læs nyheden

Få flere piger i klubben, når Pigeraketten lander

Der er fortsat ledige datoer til afvikling af Pigeraketten. Få en skræddersyet dag til piger med fokus på at holde dem på hold i klubben bagefter.

Læs nyheden

Årets Fynske Fodboldklub 2015: Morud IF

DBU Fyn og Albani har i samarbejde kåret Morud IF som Årets Fynske Fodboldklub 2015. Det sker på baggrund af en stor og engageret indsats i klubben.

Læs nyheden

Mød ligesindede til Fodbold Fitness i Langeskov IF

DBU Fyn og Langeskov IF byder i fælleskab velkommen til Fodbold Fitness-forårskur for nuværende og måske kommende fodbold fitness-spillere. Opskriften er enkel: Det skal være sjovt!

Læs nyheden

Kursus i KlubCMS: En ny og smartere klubhjemmeside

Er tiden kommet til en ny klubhjemmeside, så er DBU's KlubCMS et godt bud. Systemet bygger på automatisk data og er let at arbejde i. Deltag i KlubCMS-kursus og bliv klogere på mulighederne.

Læs nyheden

Log ind