Måned

FFA2016: Tak for en fed fest!

Fredag var der stor fest i fynsk fodbold, da Fynsk Fodbold Award løb af stablen. Oplev eller genoplev stemningen her.

Læs nyheden

FFA2016: De løb med priserne...

Fynske fodbold fester ved Fynsk Fodbold Award fredag aften. Det betyder bl.a. kåring af en række klubber og personer i fynsk fodbold. Se hvem der løb med priserne her.

Læs nyheden

Futsal 2016/2017

Futsal er i dag blandt en af verdens hurtigst voksende idrætsgrene, og spillet som oprindeligt har rødder i Sydamerika kan både gavne og være med til at udvikle alle fodboldspillere.

Læs nyheden

Kursus: Flot og smart hjemmeside med Klub-CMS

En hjemmeside er med til at skabe klubbens ansigt ud af til, og derfor er det ikke ligemeget, om den er flot og lever. Det kan KlubCMS hjælpe jer med at opnå.

Læs nyheden

Brug af spillere de sidste 2 kampe

Vær opmærksom på brug af spillere de sidste 2 kampe. Dette gælder op- og nedrykning af spillere.

Læs nyheden

Tema: Når teknologien rykker ind i fodboldklubben (del 1)

I uge 41 og 42 sætter vi fokus på den teknologi, der gør klublivet lettere for frivillige. Denne gang har vi besøgt Aarup BK, hvor "Grønne Oskar" klipper græsset automatisk.

Læs nyheden

Årets Fynske Fodboldklub: De nominerede er...

Ved Fynsk Fodbold Award 2016 den 28. oktober skal Årets Fynske Fodboldklub - Albanifondens Pris - kåres. Der er nu udpeget tre kandidater til prisen.

Læs nyheden

Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub: De nominerede er...

Ved Fynsk Fodbold Award 2016 den 28. oktober skal Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub kåres. Der er nu udpeget tre kandidater til prisen.

Læs nyheden

Årets Fynske Fodboldleder: De nominerede er...

Ved Fynsk Fodbold Award 2016 den 28. oktober skal Årets Fynske Fodboldleder kåres. Der er nu udpeget tre kandidater til prisen.

Læs nyheden

Årets Fynske Holdkammerat: De nominerede er...

Ved Fynsk Fodbold Award 2016 den 28. oktober kårer DBU Fyn og Nordfyns Erhverv og Turisme Årets Fynske Holdkammerat. Der er nu udpeget tre kandidater til prisen.

Læs nyheden

Log ind