Måned

Kom med på GRATIS Fodbold Fitness-trænerkursus

Er du træner eller tovholder på et Fodbold Fitness-hold eller bare nysgerrig på Fodbold Fitness? Vi er klar med et spændende kursus til dig, der gerne vil have ny inspiration til træningen og blive klogere på de sundhedsgavnlige effekter ved Fodbold Fitness.

Læs nyheden

I kan gøre jeres tur til Ærø til noget særligt

Af: Sarah Hoffmann

Førhen blev mange kampe på Ærø aflyst, men nu er holdningen til den særlige udekamp vendt. Flere klubber gør nemlig noget særligt ud af en tur til den lille ø.

Læs nyheden

TØRRE BANER SÆTTER DERES PRÆG PÅ SÆSONSTARTEN

Det ekstreme sommervejr har sat sine tydelige spor på fodboldbanerne. Vi opfordrer derfor til samarbejde, så det sikres, at der fortsat kan spilles fodbold, men samtidig at der tages hensyn til banerne.

Læs nyheden

Forrygende billetsalg til Fynsk Fodbold Award 2018

Flere end 300 personer har allerede meldt deres ankomst til dette års Fynske Fodbold Award, og det er flere end på samme tidspunkt sidste år, hvor de røde lamper blev tændt en måned før awardfesten.

Læs nyheden

Miniguide: Sådan aktiveres Fodboldpasset

Alle registrerede medlemmer af en fodboldklub har en DBU-profil og dermed et Fodboldpas, der skal aktiveres. Vi har her lavet en miniguide til, hvordan det gøres. Vi kommer også med en række tips til, hvordan klubben kan gøre en aktiv indsats.

Læs nyheden

Fodboldpas-deadline udskydes til 1. september

For at hjælpe flest muligt klubber og spillere i mål med Fodboldpasset, har DBU Fyns bestyrelse besluttet at udskyde fristen for, hvornår man skal have aktiveret sit Fodboldpas for at være spilleberettiget. Udskydelsen gælder dog kun i de fynske rækker. I alle andre rækker er et aktivt Fodboldpas allerede nu obligatorisk inden kampstart.

Læs nyheden

FODBOLDLOVEN ER BLEVET KIGGET EFTER I SØMMENE

Fra 1. juli 2018 er fodboldloven 2018/2019 trådt i kraft. Du kan finde en læs-let-version her.

Læs nyheden

Det sagde vinderne efter fynsk prisregn

Til Fynsk Fodbold Award 2017 blev uddelt en række priser i fynsk fodbold. Her er hvad vinderne sagde umiddelbart efter de modtog priserne. Du kan indstille din klub eller personer fra den til dette års Fynsk Fodbold Award.

Læs nyheden

Sæsonstarten er lige om hjørnet - er du klar?

Vi har her samlet forskellige informationer, som er vigtige at vide for at sikre en god sæsonstart.

Læs nyheden

Log ind