Måned

Intens finalestemning i Albani Pokalen

Selvom Albani Pokalen ofte betegnes som den lille pokalturnering, var der vist ingen på KFUM Parken her til aften, der var i tvivl om, at de fire finalehold alle gerne ville vinde den fynske pokaltitel.

Læs nyheden

Gratis kursus: Automatiske kontingenter i KlubOffice

Det automatiske kontingentsystem i KlubOffice gør klublivet lettere for jeres kasserer og giver jer med stor sandsynlighed flere penge i klunkassen. På kurset kigger vi nærmere på det automatiske kontingentsystem fra opsætning til kontingentkørsel og opfølgning.

Læs nyheden

Åbent brev fra lokalunionerne til landsholdet

Vi ser med bekymring til, når DBU og Spillerforeningen i øjeblikket forhandler om en ny landsholdsaftale, skriver formændene for de seks lokalunioner i dansk fodbold i dette åbne brev til landsholdsspillerne.

Læs nyheden

Med uddannelse kan du blive endnu dygtigere

Vi har mange forskellige uddannelsestilbud til både trænere, klubledere og dommere på hylderne. Vi giver dig her et overblik over de aktuelle muligheder.

Læs nyheden

Debatmøde om nyt turneringsoplæg for ungdomsrækker

Er du træner eller leder med tilknytning til U13, U14 eller U15 Drenge i de to øverste niveauer? Så inviteres du til et orienterings- og debatmøde 6. september i Horsens vedr. oplæg til en ny turneringsstruktur.

Læs nyheden

DBU Fyn Klublederakademi: For klubledere der vil lidt mere

DBU Fyn inviterer alle klubledere, der ønsker at dygtiggøre sig selv som klubleder og fremme udviklingen i klubben, til at deltage på DBU Fyn Klublederakademi. Det primære fokus vil være ledelse og uddelegering af opgaver.

Læs nyheden

Er du interesseret i at snuse til lidt træneruddannelse?

C-træneruddannelsen er for nuværende og kommende børne- og ungdomstrænere. C1 er første trin, og nu har du muligheden for at starte din træneruddannelse ved at deltage på DBU Fyns åbne kursus.

Læs nyheden

Ekstra support til Fodboldpas slutspurt

85% af alle danske fodboldspillere, der har været på et holdkort i 2018, har aktiveret deres Fodboldpas. Fodboldpas supporttelefonen holder ekstra åbent – og er med helt ude på banen – for at hjælpe de sidste spillere i mål.

Læs nyheden

Den er ikke verdens største pokalturnering, men den er vores!

Den fynske pokalturnering – Albani Pokalen – bliver afgjort for både kvinder og mænd med finaler, som spilles samtidigt på KFUMs baner i Odense den 31. august. Læs mere her, og kom og støt op om den skønne fynske seniorfodbold.

Læs nyheden

Hvem er den største Skulderklap-hat?

Hver dag spilles og trænes fodbold på de fynske fodboldbaner - og hver dag er der nogen, der kvajer sig til glæde og grin for holdkammeraterne. Årets Skulderklap-hat går til en person, der har kvajet sig, men som ellers er god nok og trænger til et skulderklap.

Læs nyheden

Log ind