Måned

Her er de skattefri takster for 2018

Hvor meget må man som fodboldklub udbetale til sine ulønnede trænere og ledere? Se de opdaterede skattefri takster her.

Læs nyheden

Det Fynske Fodbolduniversitet: Fra viden til handling i elitefodbold

Mød fodboldforskerne fra Syddansk Universitet, og få viden om, hvordan tests og analyser kan omsættes til individualiserede træningsøvelser for dine spillere. Du kan læse mere og tilmelde dig lige her.

Læs nyheden

DBU Fyn søger udvalgsmedlem til seniorudvalget

Vil du være med til at præge udviklingen af fynsk fodbold for seniorer og de gamle? Vi søger et medlem til DBU Fyns Seniorudvalg.

Læs nyheden

Fynboer strømmer på dommerkurser. Hvad med dig?

Der er løbende brug for uddannelse af nye dommere til fynsk fodbold, og heldigvis er en flok nye dommere klar til de fynske fodboldkampe allerede fra sæsonstarten. Du kan også nå det.

Læs nyheden

Futsalstævne for U10-U12 drenge og piger

Lørdag den 3. februar og lørdag den 3. marts 2018 vil Korup Kultur- og Idrætcenter være fyldt op med glade børn i begge haller. Her byder DBU Fyn nemlig på futsalstævne for piger og drenge U10-U12. Så skal jeres hold prøve kræfter med brasiliansk samba-bold, så har I chancen nu.

Læs nyheden

Bliv værtsklub for storstævne for børn

Nu kan din klub søge om at blive værtsklub for et storstævne i 2018. I kan som klub selv være med til at bestemme dato for afvikling af stævnet - det kunne f.eks. være i forbindelse med en klubdag. Frist for ansøgning er den 14. januar 2018.

Læs nyheden

DBU Fyn VinterBOLD: Masser af fodbold i vinterhalvåret

Fodbold hele året – hele livet. Således lyder unionens motto og derfor udbyder DBU Fyn igen i år VinterBOLD, der skal være med til at understøtte dette. VinterBOLD giver alle aldersgrupper flere muligheder for at spille udendørs fodbold i vinterhalvåret.

Læs nyheden

Det Fynske Fodbolduniversitet: Lær om angriberens bevægelser

Angriberne scorer de fleste mål, og de skal kunne nogle særlige bevægelser i både opspillet, presspillet og afslutningsspillet. Dem kan du lære meget mere om af Hobros cheftræner Thomas Thomasberg – tilmeld dig kursusaftenen her.

Læs nyheden

Log ind