Måned

Konference satte fokus på fodbold og velfærd

68 repræsentanter fra blandt andet kommuner, fodboldklubber, DBU/lokalunionerne og andre civilsamfundsorganisationer var samlet i Middelfart onsdag til oplæg og dialog om, hvordan fodbolden kan være med til at løfte samfundsmæssige udfordringer.

Læs nyheden

Stævne: Fodbold for sjov - kun for kvinder!

DBU Fyn og Langtved SG & IF byder i fælleskab på Fodbold Fitness-kvindestævne for hold af 5 personer på små baner. Det handler om at få en sjov aften sammen og møde andre Fodbold Fitness-kvinder.

Læs nyheden

Horne f.S. inviterer samarbejdspartnere til fodboldaward

Fynsk Fodbold Award 2016 er en fest for alle i og omkring fynsk fodbold. I Horne f.S. benytter man arrangementet til at samle klubbens samarbejdspartnere til en sjov og hyggelig aften.

Læs nyheden

InCamp: Program spækket med fodbold og fede aktiviteter

På DBU Fyns InCamp i efterårsferien venter der deltagerne fire 4 dage fyldt med fodboldtræning og masser af sjove aktiviteter. Det er fortsat muligt at tilmelde sig InCamp, der foregår på Oure Skolerne, og som henvender sig til U13-U15 spillere.

Læs nyheden

Spiller du på hold med Årets Fynske Holdkammerat?

Ved Fynsk Fodbold Award 2016 uddeles prisen Årets Fynske Holdkammerat for første gang. Prisen går til en spiller over 30 år, som formår at skabe et godt sammenhold og som går forrest både på og uden for banen. Med prisen følger et gavekort på kr. 10.000,- til en Handelsstandsforening på Nordfyn.

Læs nyheden

Tilmelding til futsal og indefodbold

HUSK tilmelding til futsal og indefodbold 2016/2017

Læs nyheden

Er jeres klub helt fantastisk til børne- og ungdoms fodbold?

Så er det måske jeres klub, der skal være Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub. Der er nu åbent for indstilling til den fornemme hæder. Store som små klubber kan komme i betragtning til prisen, der uddeles i forbindelse med Fynsk Fodbold Award 2016. Frist for indstilling er den 1. oktober.

Læs nyheden

InCamp - Fire fede fodbolddage i efterårsferien

I efterårsferien - uge 42 - inviterer DBU Fyn i samarbejde med Oure Fodbold Akademi til InCamp for drenge og piger U13-U15. Der venter fire fodbolddage med træning, sjov og nye kammerater. Derfor opfordres de fynske klubber til at videregive invitationen til deres ungdomsspillere.

Læs nyheden

Er din klub Årets Fynske Fodboldklub?

Du kan nu bringe din klub i spil til Albanifondens Pris til Årets Fynske Fodboldklub. Foruden æren er der kr. 25.000,- til vinderen. Alle klubber, uanset størrelse, kan komme i betragtning.

Læs nyheden

Årets sidste sommerdag blev til årets største fodbolddag

Onsdag aften var der dømt fodboldfest på Hårby Stadion. De lokale helte fra Flemløse/Hårby var oppe imod Superliga-mandskabet fra Esbjerg fB i DBU Pokalen, og selvom kampen blev endestation i dette års pokalturnering, blev det alligevel en festlig fodbolddag i det vestfynske.

Læs nyheden

Log ind