Måned

Endelig afgørelse i "Irakiske-sagen"

DIF’s Appelinstans har afvist at behandle DBU Fyns anke i sagen om Den Irakiske/Danske Kulturforening. Dermed er der sat endeligt punktum i sagen.

Læs nyheden

Børnehavebørn og gode trænere skal give flere spillere

Dansk Fodbold har et samlet mål om at nå 450.000 fodboldspillere i 2025. Det betyder, at fynsk fodbold skal vækste med omkring 10.000 fodboldspillere. Det arbejde tages der nu for alvor hul på med valget af to hovedindsatsområder, og DBU Fyn søger personer der kan og vil bidrage.

Læs nyheden

Fodbold for alle - En dag for mangfoldigheden

Torsdag aften blev årets første 7-mands stævne afviklet. En aften med både kvinder og herrer, og hvor der var god fodbold og hygge på programmet. To deltagere fra Fraugde IF, hvor stævnet blev afholdt, fortæller her om deres oplevelser fra aftenen.

Læs nyheden

Så starter de mindste på græs

Søndag den 1. maj afvikles de første stævner for U5-U7 årgangene. Over 200 tilmeldte hold og mere en 1.000 forventningsfulde børn er klar til kamp flere forskellige steder rundt omkring på Fyn.

Læs nyheden

Bedste U16 piger i jysk-fynsk række

Nye pigeungdomsårgange: Fra august 2016 inddeles de ældste pigeårgange i U16 og U18. Samtidig indføres der et nyt øverste niveau for U16 i U16 Piger Vest-rækken, der er en fællesturnering for DBU Fyn og DBU Jylland.

Læs nyheden

DBU Fyn anker kendelse i Irakiske-sagen

DBU Fyn modtog 1. april kendelsen fra Fodboldens Appeludvalg i Irakiske-sagen. DBU Fyn anker nu kendelsen for at sikre klubbernes retssikkerhed.

Læs nyheden

Flere fynske fodboldspillere

De netop offentliggjorte medlemstal viser en samlet medlemsfremgang blandt de fynske fodboldklubber. Det glæder naturligvis DBU Fyns formand Bjarne Christensen.

Læs nyheden

Kom i kontakt med modstander og dommer

Kontaktoplysninger på modstandernes trænere kan findes både via DBU's Fodboldapp og www.dbufyn.dk - forudsat naturligvis, at klubben har registreret dem.

Læs nyheden

Styrk klubben med 10.000 kr. fra Albani og DBU Fyn

Albani og DBU Fyn har et fælles ønsker om at hjælpe de fynske fodboldklubber til at udvikle sig. Det sker via en ny pulje, som klubberne kan søge midler i.

Læs nyheden

Kendelse mod Irakiske ændret

DBU's Appeludvalg har ændret kendelsen mod Den Irakiske/Danske Kultur Forening afsagt af DBU Fyns Appeludvalg i september. DBU Fyn arbejder nu for nærmere afklaring af situationen.

Læs nyheden

Log ind