28. november 2018, 12:45

Den fedeste måde at holde vinterferie på for en U13-dreng

Lyder fire dages fodbold-camp som den fedeste vinterferie for en U13-dreng, du kender? Det bliver en camp fyldt med fodboldtræning på højt niveau og selvfølgelig også en masse sociale aktiviteter.

Læs mere

26. november 2018, 13:15

Skal du starte året med at blive en endnu bedre træner?

På vores C1-trænerkursus kan alle nuværende og kommende børne- og ungdomstrænere deltage. Vi afholder kurset i januar, så du kan starte året med at blive en endnu dygtigere træner.

Læs mere

26. november 2018, 08:33

Savner I også allerede at spille kampe udendørs? Prøv VinterBOLD!

Efterårssæsonen er slut, og lige nu kan der synes uendeligt lang tid til, at forårssæsonen fløjtes i gang. Hvis I gerne vil i gang lidt før, kan I spille VinterBOLD! Vi tilbyder VinterBOLD for både børn, ungdom og senior, og tilmeldingen er allerede åben.

Læs mere

22. november 2018, 14:56

Er Årets Serietræner fra din klub?

Mange fynske trænere gør et kæmpe stykke arbejde for at drive og udvikle fynsk fodbold. DBU Fyn ønsker at hædre en person for dette arbejde med kåringen som Årets Serietræner 2018.

Læs mere

22. november 2018, 12:03

Fra 0 til 32 pigespillere på 6 uger

I forsommeren lagde Store Heddinge Boldklub, sammen med en klubrådgiver, en plan for, at efteråret 2018 skulle bruges på at opstarte en helt ny pigeafdeling. Med en klar plan, samt afholdelse af både Pigeraketten og Fantastisk Fodboldstart for piger, lykkedes det, i løbet af 6 uger, at gå fra 0 til 32 pigespillere i alderen 5-12 år

Læs mere

21. november 2018, 11:42

Søg en træner og se ledige fynske trænerjobs

Via KlubOffice kan klubber søge trænere. Jobopslagene vises på dbufyn.dk, hvor interesserede trænere kan læse dem. Man kan også se en oversigt over trænere, der selv stiller sig til rådighed.

Læs mere

19. november 2018, 08:04

Det Fynske Fodbolduniversitet: Lær om presspil og forskellen på herre- og kvindefodbold

I har lige mistet bolden, men hvordan vinder I den hurtigst muligt tilbage igen? Dit svar vil nok komme promte: Presspil! På Det Fynske Fodbolduni’s fjerde aften lærer Brøndbys Per Nielsen fra sig om emnet, og han vil også diskutere forskellen på herre- og kvindefodbold.

Læs mere

16. november 2018, 11:43

Fodbold Fitness-hold giver klubben en meget bredere appel

Vil I også gerne appellere til andre end kun til de helt traditionelle fodboldmedlemmer? Med Fodbold Fitness-hold for forskellige målgrupper kan I gøre netop det. Læs her, hvordan Fodbold Fitness er blevet et stort aktiv for Nykøbing FC på Falster.

Læs mere

16. november 2018, 09:55

Skolesamarbejde giver nye unge frivillige

Klubberne vender tommelfingeren i vejret til rekrutteringskonceptet 'Hovedet, Kroppen, Klubben' i en ny evalueringsrapport, der viser, at tre ud af fire klubber fik nye frivillige og ni ud af 10 klubber fik nye spillere.

Læs mere

14. november 2018, 11:08

Røgfri fremtid for unge fodboldspillere

Flere unge begynder stik mod Regeringens ambitioner at ryge, og derfor har Coop fremsat et borgerforslag om at gøre det lovpligtigt for alle butikker at gemme tobakken væk. Formålet er, at færre unge fristes til at ryge. Men det kræver en samlet indsats mellem detailhandel og civilsamfundet. Her kan landets fodboldklubber gøre en forskel.

Læs mere

13. november 2018, 11:57

Gratis kursus: Automatiske kontingenter i KlubOffice

Det automatiske kontingentsystem i KlubOffice gør klublivet lettere for jeres kasserer og giver jer med stor sandsynlighed flere penge i klubkassen. På kurset kigger vi nærmere på det automatiske kontingentsystem fra opsætning til kontingentkørsel og opfølgning.

Læs mere

13. november 2018, 10:44

Tilmeldingsfristen til vinterens Futsal-turneringer nærmer sig

For ungdoms- og seniorhold spilles der om fynsmesterskabet. For børnehold spilles der enkelt- og medaljestævner. Futsal er fyldt med tempo og intensitet, og samtidigt kan det være en god måde at forberede den kommende udendørssæson på.

Læs mere

13. november 2018, 07:58

Sådan gik efterårssæsonen i den fynske seniorfodbold

Den udendørs efterårssæson kan nu rundes af efter de sidste turneringskampe på Fyn blev spillet i starten af november. Her får du en opsamling på alle de fynske seniorrækker.

Læs mere

12. november 2018, 08:09

Det Fynske Fodbolduni: Lær om defensive strategier ved indlæg i åbent spil

De andre er i angreb, men hvad er jeres plan, når de smider indlæg ind imod jeres mål? Det er vigtigt med en strategi, og det kan du som træner lære mere om på tredje aften på Det Fynske Fodbolduniversitet.

Læs mere

09. november 2018, 11:00

Ny Facebook-side viser fodboldens samfundsværdi

Nu lanceres Facebook-siden ’DBU – En Del af Noget Større’. Den nye side skal fortælle de mange gode historier, hvor fodbold spiller en positiv rolle i samfundet.

Læs mere

07. november 2018, 14:30

Sæt kryds i kalenderen: I er inviteret til Fodboldens Kongres!

Hør spændende oplæg, udvid dit netværk og deltag i debat om alt fra talentudvikling til digitalisering af dansk fodbold. Alt er muligt, når vi den 2. marts 2019 afholder Fodboldens Kongres for første gang.

Læs mere

06. november 2018, 10:07

Det Fynske Fodbolduni: Bliv skarp i offensive omstillinger

I har lige erobret bolden, men hvad nu? Hvilke løb skal spillerne tage både med og uden bold? På Det Fynske Fodbolduni vil Morten Karlsen, cheftræner for HB Køges 1. Divisionshold, lære fra sig om netop det.

Læs mere

02. november 2018, 12:52

Skjold Birkerød tjente mere end 20.000 kroner! Din klub kan gøre det samme

Den er god nok. Ved at sælge ’Plads til Alle’-julekalenderen, som DBU og Red Barnet laver i fællesskab, tjente Skjold Birkerød sidste år mere end 20.000 kroner. I år er planen at gøre det igen, fortæller Jannie Prehn, der er holdleder i Skjold Birkerød.

Læs mere

09. november 2018, 12:48

Sundhed og trivsel for både store og små elever

Projekt ’Hovedet, Kroppen, Klubben’ består af tre fagdage med fokus på fodbold, sundhed og trivsel. Og det er et hit hos Lykkebo Skole i Valby.

Læs mere

07. november 2018, 12:52

Man kan stadig nå at bestille ’Plads til Alle’-julekalenderen

En flok unge elever fra Broskolen på Fyn solgte sidste år 500 eksemplarer af ’Plads til Alle‘-julekalenderen, der er en kalender, som bliver lavet i et samarbejde mellem DBU og Red Barnet, i år har de allerede mere end fordoblet salget.

Læs mere