26. september 2018, 11:02

Brug af spillere de sidste 2 kampe

Vær opmærksom på brug af spillere de sidste 2 kampe. Dette gælder op- og nedrykning af spillere.

Læs mere

25. september 2018, 12:53

De fynske børne- og ungdomstrænere er blevet vilde med træneruddannelse

C-træneruddannelsen er for børne- og ungdomstrænere, og fynboerne vil gerne uddannes. Det netop afsluttede åbne C1-kursus havde folk på venteliste, og nu udbydes der et ekstra, så vi kan få uddannet endnu flere dygtige trænere til de fynske fodboldbørn.

Læs mere

24. september 2018, 08:35

Ændret IT-bidrag træder nu i kraft

DBU har i samarbejde med lokalunionerne ændret modellen for opkrævning af IT-bidrag. Ved den forestående betaling betales der for første gang ud fra en ny og mere solidarisk model, hvor man bidrager ud fra antal medlemmer i stedet for at betale et fastsat beløb.

Læs mere

23. september 2018, 08:28

Dårlig forælderopførsel går både ud over spillere og dommere

Godt 40 procent af deltagerne omkring børne- og ungdomskampe har oplevet forældres nedsættende tilråb til dommerne, og en ud af fem har oplevet forældre med dårlig opførsel over for spillerne. Det viser en ny rundspørge fra DBU og lokalunionerne, der derfor sætter fokus på god opførsel til fodboldkampene.

Læs mere

21. september 2018, 10:19

Børnene elsker at spille indendørs – har I husket at tilmelde jeres?

Hvis der ikke var indefodboldstævner ville vinterpausen nærmest føles uendeligt lang for mange af de glade fynske fodboldbørn. Nu nærmer tilmeldingsfristen sig med hastige skridt, men I kan stadig nå at få hold med!

Læs mere

18. september 2018, 07:38

Årets Fynske Fodbolddommer: De 3 nominerede er…

Til Fynsk Fodbold Award uddeles blandt andre prisen Årets Fynske Fodbolddommer. Tre dommere får her med deres nominering et stort skulderklap for deres indsats, men vinderen afsløres først d. 26. oktober til den store awardfest.

Læs mere

17. september 2018, 08:59

Det vrimler med små børn på de fynske fodboldbaner

Flere og flere fynske fodboldklubber tilbyder fodbold for børnehavebørn, og de mindste børn og deres forældre myldrer til, når først tilbuddet er i den lokale klub. Det giver både en stor medlemsvækst og flere frivillige kræfter i klubben.

Læs mere

14. september 2018, 08:38

Vil I også spille fodbold i vintermånederne? Tilmeld jer nu!

Lad være med at lade jeres hold gå i vinterhi - der er tre forskellige tilbud på turneringshylden for alle de hold, der gerne vil fortsætte med at lade bolden trille henover vinteren. Der er både indefodbold, futsal og udendørs VinterBold.

Læs mere

14. september 2018, 07:45

Ny it og opgavekortlægning har styrket Kerteminde BK

Opgaverne var ved at vokse bestyrelsen i den nordfynske klub over hovedet. Men i samarbejde med en DBU klubrådgiver er klubdriften nu lettet med ny organisering og it-værktøjer.

Læs mere

13. september 2018, 14:49

DBU Bredde indgår samarbejde med TOP-centrene

Med målet om at skabe endnu bedre fodboldrammer for børn og unge i landets fodboldklubber, har DBU Bredde indgået samarbejde med alle 30 TOP-centre om uddannelse af trænerne fra partnerklubberne.

Læs mere

13. september 2018, 10:41

Spritny fodbolddommer nyder at dømme

I starten af august blev 19-årige Simon Jakobsen uddannet som fodbolddommer. Og allerede nu har han passet fløjten i otte fodboldkampe.

Læs mere

13. september 2018, 09:00

Årets Fynske Holdkammerat: De nominerede er...

Gode holdkammerater og et godt sammenhold er afgørende elementer i et stærkt foreningsliv. Til Fynsk Fodbold Award 2018 uddeles derfor bl.a. prisen Årets Fynske Holdkammerat. Tre fynske fodboldspillere er med i kapløbet om dette års pris.

Læs mere

13. september 2018, 08:55

Store Trænertræf: Tilmeldingen er åben

Fra fredag den 9. november til lørdag den 10. november kan du komme på seminar i Vejen med trænerkolleger fra hele landet. Få et smugkig på programmet her og tilmeld dig allerede i dag.

Læs mere

12. september 2018, 14:35

DBU Fyn og Albani takker klubbens frivillige

Det kræver tid og overskud at få sagt tak for indsatsen. DBU Fyn og Albani hjælper klubberne med det - ganske gratis! Det sker med rundvisning, ølsmagning, en bid mad og et spændende oplæg fra Troels Bech, som vil fortælle om et liv i fodboldens verden.

Læs mere

12. september 2018, 10:29

Supplerende spilletilladelser er nu også digitale

Spillercertifikater har siden 2014 været digitale, og nu følger også de supplerende spilletilladelser. Spilleren søger selv via Mit DBU, men spillerens klub kan også hjælpe ham/hende igang via KlubOffice.

Læs mere

11. september 2018, 14:50

Fodboldpas er ikke kun for spillere på holdkort

Hvem er et Fodboldpas egentlig for? Enhver med en DBU-profil skal aktivere sit Fodboldpas: Børnespillere, Oldboys-spillere, trænere, ledere, dommere, m.fl. Se hvem, hvorfor og hvordan i denne guide.

Læs mere

11. september 2018, 14:32

DET GODE FODBOLDMILJØ

Holdning & Handlinger var en milepæl i arbejdet med børn og unge i dansk fodbold. Nu er DBU på vej med nye anbefalinger.

Læs mere

10. september 2018, 10:05

Årets Fynske Fodboldleder: Her er de 3 kandidater

Til Fynsk Fodbold Award uddeles blandt andre prisen Årets Fynske Fodboldleder. Tre fynske kandidater har med deres nominering allerede fået et stort skulderklap, men vinderen afsløres altså først d. 26. oktober til den store awardfest.

Læs mere

07. september 2018, 09:00

DBU’s Udviklingspulje og Ungdomsfonden kan ansøges nu

DBU’s Udviklingspulje er åben for for ansøgninger om økonomisk støtte til klubudvikling. Også DBU's Ungdomsfond har sat gang i en ny ansøgningsrunde. Begge puljer har ansøgningsfrist den 23. oktober 2018 kl. 13.00.

Læs mere

06. september 2018, 13:39

Dommergerning giver ikke træk i efterløn og dagpenge

Center for Klager om Arbejdsløshedsforsikring har givet Danmarks Idræts-Forbund og DBU Jylland medhold i, at man ikke skal fratrækkes i efterløn og dagpenge, når man virker som breddefodbolddommer.

Læs mere

01. september 2018, 09:12

Uden aktivt Fodboldpas kan man ikke spille kamp

1. september. Det er datoen, hvorfra et aktivt Fodboldpas er påkrævet for at være spilleberettiget i kampe i de fynske turneringer. Uden et aktivt Fodboldpas kan man ikke sættes på holdkort, men reglen gælder også i rækker uden holdkort.

Læs mere